Focaccia Cu Usturoi-Cimbru

Focaccia Cu Usturoi-Cimbru
Reteta usturoi-cimbru Focaccian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă caldă, drojdie, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Focaccia De Cimbru Cu Miere De Lămâie, și Focaccia rapidă cu fenicul și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă zahărul și drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Se amestecă sare de mare fină. Lingurați ușor făina în cupe și linguri de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare FinăSare De Mare Fină
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 2 căni plus 2 linguri de făină, amestecând pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficient din restul de 1/3 cană de făină, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați usturoi; gatiti 5 minute sau pana cand sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Scoateți usturoiul din ulei cu o lingură pliată; aruncați usturoiul și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; bateți într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Ungeți uleiul de usturoi peste aluat; se presară cu cimbru. Acoperiți și lăsați să crească 25 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
9
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Faceți indentări în partea superioară a aluatului folosind mânerul unei linguri de lemn sau vârful degetelor; presărați aluatul uniform cu sare de mare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
11
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista