Focaccia Cu Usturoi-Cimbru
Reteta usturoi-cimbru Focaccian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă caldă, drojdie, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Focaccia De Cimbru Cu Miere De Lămâie, și Focaccia rapidă cu fenicul și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul și drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Se amestecă sare de mare fină. Lingurați ușor făina în cupe și linguri de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 2 căni plus 2 linguri de făină, amestecând pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficient din restul de 1/3 cană de făină, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mic.
Adăugați usturoi; gatiti 5 minute sau pana cand sunt parfumate.
Scoateți usturoiul din ulei cu o lingură pliată; aruncați usturoiul și scoateți tigaia de pe foc.
Așezați aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; bateți într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Ungeți uleiul de usturoi peste aluat; se presară cu cimbru. Acoperiți și lăsați să crească 25 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 42
Faceți indentări în partea superioară a aluatului folosind mânerul unei linguri de lemn sau vârful degetelor; presărați aluatul uniform cu sare de mare grosieră.
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.