Foarte Simplu Dal Palak

Foarte Simplu Dal Palak
Foarte simplu Dal Palak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $3.6 pe portie. O porție conține 591 calorii, 33g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, pudră de chili, linte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării indiene. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Chana Palak | Chole Palak |spanac Năut curry, Cina în seara asta: Palak Aalu, vărul lui Palak Paneer, și Palak Tofu: Un Palak Paneer Sănătos.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateMediu
Gata În53 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Revista