Fluturașul umplut cu creveți și carne de crab necesită aproximativ 53 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 20 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Un amestec de ulei de măsline, lămâie, folosiți piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Flounder Umplute Cu Carne De Crab (Lite-Bleu), Flounder Umplute Cu Creveți, și Ciuperci Umplute Cu Carne De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204° într-o tigaie, încălziți uleiul de măsline și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa, usturoiul, țelina și ardeii. Saut timp de 2 minute, sau până când legumele sunt ofilite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați creveții și condimentați cu sare și Old Bay (după gust). Saut timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Scoateți din căldură și puneți amestecul într-un castron. Amestecați ușor carnea de crab, apoi firimiturile de pâine puțin câte puțin, adăugând mai multe după cum este necesar pentru a lega ușor. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Crabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați cantități egale de umplutură pe fiecare File și înfășurați. (alternativ, puteți așeza un file pe foaia de copt, așezați umplutura deasupra fileului, apoi așezați altul deasupra, în lateral, pentru a semăna cu un buzunar de umplutură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Așezați peștele pe un vas de copt (cu cusătura în jos dacă este rulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Stropiți peștele cu untul și presărați cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Se presara partea de sus a peștelui cu sare, piper negru și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 20-25 de minute până când peștele este gătit prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți peștele din cuptor și serviți cu pene de lămâie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.