Flounder cu umplutură de creveți pentru 2
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cambulă cu umplutură de creveți pentru 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 300 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți fileuri de cambulă, țelină, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cambulă cu umplutură de creveți, Cambulă cu umplutură de spanac și nucă, și Cambulă Umplute Cu Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Adăugați ceapa, țelina și ardeiul verde; sotati pana cand se inmoaie.
Adăugați creveți; gătiți și amestecați până când creveții devin roz.
Adăugați bulionul, pimientos, sosul Worcestershire, mărarul, arpagicul, sarea și cayenne; se încălzește.
Se ia de pe foc; amestecați firimiturile de pâine.
Lingura aproximativ 1/2 cana umplutura pe fiecare file; roll up.
Așezați cusătura în jos într-un 9-in uns. x 9-in. vas de copt.
Stropiți cu unt și suc de lămâie.
Se presară cu condimente.
Coaceți, neacoperit, la 375 de minute timp de 15-20 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin ai putea încerca este Ostertag Les Jardins Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
![Ostertag Les Jardins Pinot Gris]()
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.