Flounder cu umplutură de creveți pentru 2

Flounder cu umplutură de creveți pentru 2
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cambulă cu umplutură de creveți pentru 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 300 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți fileuri de cambulă, țelină, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cambulă cu umplutură de creveți, Cambulă cu umplutură de spanac și nucă, și Cambulă Umplute Cu Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa, țelina și ardeiul verde; sotati pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați creveți; gătiți și amestecați până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Adăugați bulionul, pimientos, sosul Worcestershire, mărarul, arpagicul, sarea și cayenne; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se ia de pe foc; amestecați firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6
Lingura aproximativ 1/2 cana umplutura pe fiecare file; roll up.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați cusătura în jos într-un 9-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Stropiți cu unt și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Se presară cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
10
Coaceți, neacoperit, la 375 de minute timp de 15-20 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin ai putea încerca este Ostertag Les Jardins Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Revista