Flounder cu Pimiento
Flounder cu Pimiento necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 133 calorii, 22g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de amestec extraspicant de plante și condimente, lămâie, pimiento și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Încercați Fierbinte Tex Mex Pimiento Brânză Dip, [Aproape] Raw Piper Pimiento, și Cheeseburgeri Pimiento pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați lămâia în jumătate. Strângeți sucul din jumătate de lămâie (aproximativ 1 lingură) într-un castron mic; puneți lămâia rămasă deoparte.
Adăugați pimiento în suc, amestecând bine.
Așezați fileurile într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Înveliți peștele cu spray de gătit; presărați cu amestec de ierburi și condimente.
Lingura amestec pimiento uniform peste pește.
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. În timp ce peștele se coace, tăiați jumătatea de lămâie rămasă în felii pentru a servi cu pește.
Garnisiți cu crenguțe de oregano, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.