Flounder Aromat

Flounder Aromat
Flounder aromat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $3.37 pe portie. O porție conține 256 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă verde, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cartofi Roșii Aromați, Porumb Aromat, și Friptură De Oală Aromată.

Instrucțiuni

1
Înveliți o bucată de folie rezistentă (aproximativ 14 in. x 14 în.) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Așezați fileurile pe folie; periați cu suc de lămâie. Folie de sertizare, formând margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați folia plat pe grătar (nu sigilați). Grătar, acoperit, la foc mediu-fierbinte timp de 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Combinați parmezanul, untul, maioneza, ceapa și sarea; periați peste fileuri. Grătiți cu 3-4 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
MaionezăMaioneză
UntUnt
CeapăCeapă
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista