Flori de dovlecei umplute cu Crab cu sos de unt de muștar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Flori de dovlecei umplute cu Crab cu sos de unt de muștar. Această rețetă servește 4. O porție conține 313 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cap la magazin și ridica muștar dijon, unt, CR fra fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Flori de dovlecei umplute cu Crab cu sos de unt de muștar, Rețetă de flori de dovlecel umplute cu Crab, și Flori De Dovlecei Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați crabmeat, CR aproxormme fra fra, suc de lămâie și coajă și arpagic într-un bol de amestecare. Condimentează după gust cu sare, piper alb și piment d ' Espelette. Folosind o lingură mică sau o pungă, umpleți ușor fiecare floare de dovlecel plină cu trei sferturi cu amestecul de crab.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mică grea la foc mediu și amestecați în unt 1 lingură la un moment dat până când tot untul este emulsionat.
Bateți ambele muștar și condimentați după gust cu sare și piper. Puneți sosul de unt deoparte și păstrați-l la cald.
Puneți o oală mare umplută cu 2 centimetri de apă la foc mare și aduceți la fierbere.
Așezați florile de dovlecel umplute într-o inserție de abur, apoi puneți aburul în oală. Acoperiți și aburiți până când umplutura de crab este fierbinte, aproximativ 3 minute.
Așezați 3 flori de dovlecel pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Amestecați arpagicul în sosul de unt de muștar, lingurați sosul peste și în jurul florilor umplute și serviți imediat.
Retipărit cu permisiunea lui Avec Ripert: o călătorie culinară cu Eric Ripert de Eric Ripert cu Angie Mosier și Soa Davies, (C) 2010 John Wiley & Sons, Inc.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.