Flori de dovleac cu Ricotta Pimento
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Flori de dovleac cu pimento Ricottan. Această rețetă face 24 de porții cu 41 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, sare kosher, flori de dovlecei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flori de dovleac umplute cu Ricotta, Flori de dovleac prăjite umplute cu Ricotta, și Flori De Dovlecel Umplute Cu Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, curățați ricotta și crema de brânză.
Adăugați pimentos și ardeiul roșu zdrobit și pulsați până când pimentos sunt tocate. Se condimentează cu sare.
Scoateți pistilii din florile de dovleac. Puneți ricotta pimento într-o pungă de plastic resigilabilă robustă și tăiați colțul. Se toarnă aproximativ 1 lingură de ricotta în fiecare floare și se transferă într-un platou.
Se servește cu felii de baghetă prăjite.