Flori De Ceapă Acidulate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați florile de ceapă acidulate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 193 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, oțet de cidru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flori De Ceapă La Grătar, Salată de morcovi, varză roșie și ceapă, și Cotlet De Porc Cu Sos De Ceapă Acidulat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Curățați ceapa; tăiați o felie de 1/2 inch din partea de sus a fiecărei cepe și lăsați capătul rădăcinii.
Tăiați fiecare ceapă de sus în 8 pene până la 1/2 inch de capătul rădăcinii. Trageți ușor pene.
Periați patru pătrate de 12 inci de folie de aluminiu rezistentă cu ulei vegetal.
Așezați 1 ceapă pe fiecare pătrat; formați ușor folia în jurul cepei.
Presărați ceapa cu oțet, oregano, zahăr brun, sare și piper. Înfășurați bine folia în jurul cepei.
Acoperiți și grătați ceapa la 4 inci de la foc mediu 50 până la 60 de minute sau până când este foarte fragedă. Pentru a servi, presărați crutoane peste ceapă.