Florentin de pui cu legume de primăvară și Hash dublu de cartofi și vin roșu Demi-Glace
Nevoie de un curs principal fără gluten? Florentina de pui cu legume de primăvară și Hash dublu de cartofi și Demi-Glace de vin roșu ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 459 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, vin, brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Cizmar cu prune și rubarbă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de coaste cu vin roșu Demi-Glace și cartofi albi prăjiți și sparanghel, Friptură Flatiron cu cartofi Herbed Red Bliss, marmeladă de ceapă roșie și Demi-Glace de vin roșu, și Pui cu ciuperci Demi-Glace și smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. spanacul la abur și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Așezați o bucată lungă de folie de plastic peste placa de tăiere și trageți-o sub părțile laterale ale plăcii. Pieptul de pui trebuie așezat pe placa de tăiere acoperită, cu pielea în jos, cu suficient spațiu între ele, astfel încât să se poată așeza plat după ce le fluturați. Pentru a face tăierea fluturelui, tăiați cu grijă (fără a tăia puiul până la capăt) și întindeți carnea de pui, astfel încât să o puteți lăsa într-o singură bucată subțire pe care veți așeza umplutura și apoi înfășurați. Condimentează sânii cu sare și piper. Apoi puneți o altă lungime de folie de plastic peste pieptul de pui condimentat și aplatizați cu ciocan de carne pentru a integra condimentul în pui. * Nota bucătarului: acoperirea puiului cu plasticul va menține, de asemenea, mizeria în jos atunci când bateți cu ciocanul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Kilograme De Mure (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko
3
Puneți puiul subțire și îndepărtați plasticul. Într-un bol mic de amestecare, amestecați împreună, brânză albastră, brânză ricotta, parmezan, coajă de lămâie și vin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Nonpareils Argintii
Sani De Fazan Daca)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Așezați cantități egale de amestec de brânză pe fiecare sân, urmate de cantități egale de spanac aburit. Îndoiți fiecare capăt și rotiți bine, fixându-vă cu scobitori după cum este necesar și așezând pe o foaie de copt. Condimentează cu sare și piper și unge cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Mestecat Mentă
5
Se introduce în cuptor (lăsând un suport pentru cuptor disponibil pentru hash) și se prăjește timp de 45 până la 50 de minute sau până când temperatura internă înregistrează 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Scoateți puiul umplut din cuptor și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Umplut
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
1
Se toacă fin măslinele și prunele și se combină cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Aluat De Pâine De Porumb
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2
Adăugați 2 uncii de brânză albastră și pătrunjel și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1
Într-o tigaie mare sigură pentru cuptor, adăugați jumătate din ulei (1/4 cană) și încălziți tigaia la foc mic mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Adăugați bucățile de sparanghel albit și ceapă tăiată cubulețe și sotati împreună aproximativ 5 minute până când sparanghelul se simte gătit până la mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Într-un castron mare aruncați dovleceii, cartofii albi tăiați cubulețe și cartofii dulci tăiați cubulețe cu restul de 1/4 cană de ulei și condimentați-i cu sare și piper. Obțineți o acoperire uniformă de ulei pe dovlecei și cartofi și așezați-le pe o tavă mare de prăjire. Se acoperă cu amestecul de sparanghel și ceapă și se introduce la cuptor timp de 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
1
Pregătiți demi-glace în timp ce puiul și hash-ul sunt la cuptor, topind untul la foc mediu într-o cratiță și sotând ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Bateți împreună amidonul de porumb și vinul roșu pentru a face tulbureală și adăugați la ceapă împreună cu stocul de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Stoc De Vițel
Semințe De Leuștean Pudră
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se lasă să fiarbă la foc mediu până se reduce cu 1/3, amestecând ocazional.
4
Odată ce hash-ul este complet, aruncați 2 uncii de brânză albastră cu amestec de hash cald și folosind o matriță de cerc de 3 inci sau tăietor de biscuiți ca matriță, formați un cerc al hash-ului în centrul plăcii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
5
Așezați puiul umplut deasupra hash-ului și lingurați o parte din tapenadă pe pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Umplut
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat