Float Departe Tort Strat

Float Departe Tort Strat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Float Away Layer Cake. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 583 calorii. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină, Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină, și Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor și făinați Tigăi rotunde de 2 (9 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un bol mare de amestecare. Bateți la viteză mică cu un mixer electric până se omogenizează; adăugați unt, ouă și apă. Bateți la viteză mică 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu și bateți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
4
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Așezați nuca de cocos pe o tigaie jellyroll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până devin aurii, amestecând la fiecare 3 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Scoateți prăjiturile din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă. Feliați fiecare strat în jumătate orizontal, creând 4 straturi.
8
Ștergeți umezeala din ananas și mango cu prosoape de hârtie. Aruncați ușor fructele împreună într-un castron mediu. Bateți smântâna, zahărul și vanilia într-un castron mediu până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Întindeți 1/3 cană frișcă, 1 cană amestec de fructe și 1/3 cană nucă de cocos prăjită între straturi. Tort de îngheț cu frisca rămasă și presărați cu nucă de cocos prăjită. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista