Floarea-Soarelui Fragilă
Floarea-soarelui fragilă este o fără gluten și lacto ovo vegetarian desert. O porție conține 316 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, zahăr, sirop de porumb și extract de vanillan. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Floarea-Soarelui Curried Fragil, Floarea Soarelui, și Cupcakes Cu Floarea Soarelui.
Instrucțiuni
Ungeți părțile laterale ale unei cratițe mari și grele.
Adăugați zahăr, sirop de porumb și apă; aduceți la fierbere, amestecând continuu. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana cand un termometru cu bomboane citeste 260 circulari (etapa hard-ball). Se amestecă sâmburii de floarea soarelui și untul. Gatiti pe mediu pana la 300 de metri cubi (etapa hard-crack).
Se ia de pe foc; se amestecă energic vanilia și bicarbonatul de sodiu.
Se toarnă într-un 15-in cu unt. x 10-in. x 1-în. tigaie; se întinde uniform pentru a umple tigaia. Se răcește complet. Rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș cu hârtie cerată între straturi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Brittle funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.