Fleică de țară cu gust de roșii

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Fleică de țară cu gust de roșii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 493 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ceapă, ardei gras, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Pâine de carne a tatălui cu gust de roșii, Carne de țară consistentă cu sos de smântână, și Bulion de roșii și Cilantro în stil rustic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru gustul de roșii, înveliți o tigaie cu ulei de măsline și puneți-o la foc mediu.
Sotati usturoiul, frunzele de dafin si ceapa impreuna pana se caramelizeaza.
Adăugați ardeii roșii și gătiți până se înmoaie.
Adăugați roșiile, pătrunjelul și sosul Worcestershire, gătiți timp de 10 minute până când legumele se fierb. Amestecați ketchup - ul și continuați să gătiți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Într-un bol mare de amestecare, combinați carnea de vită măcinată și carnea de porc împreună cu mâinile. Îndoiți 1/2 cană din gustul de roșii.
Adăugați ouăle și cimbrul și amestecați cu ambele mâini doar până se amestecă. Nu amestecați prea mult sau pâinea de carne va deveni densă și dură. Condimentează cu sare și piper. Înveliți o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu spray antiaderent. Umpleți tigaia cu amestecul de carne, așezându-l puțin deasupra. Lingurați cu generozitate niște roșii savurați la suprafață. Când este gătit, aceasta va forma o crustă superioară.
Așezați tigaia pe o foaie de prăjituri și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când pâinea de carne s-a îndepărtat de părțile laterale ale tigaiei.
Scoateți din tigaie, lăsați să se răcească ușor înainte de a tăia în felii.
Se servește cu sosul rămas pe lateral.