Lemon Barbeque Meatloaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 425 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cuișoare măcinate, ienibahar măcinat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare includ Fleică De Lămâie La Grătar, Mini Friptură La Grătar, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci sau un vas de dimensiuni similare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată, sucul de lămâie, apa, oul, pâinea, ceapa și sarea de condiment până se amestecă bine. Formați în 6 pâini individuale-îmi place să fac bile mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
(recomandat: Catalina)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Puneți-le în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit în timp ce pregătiți toppingul. Într-un castron mic, amestecați împreună ketchup-ul, zahărul brun, pudra de muștar, ienibaharul și cuișoarele. Puneți sosul peste pâini, apoi acoperiți fiecare cu o felie de lămâie. Reveniți la cuptor și coaceți încă 30 de minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe