Lemon Barbeque Meatloaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 425 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cuișoare măcinate, ienibahar măcinat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare includ Fleică De Lămâie La Grătar, Mini Friptură La Grătar, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci sau un vas de dimensiuni similare.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată, sucul de lămâie, apa, oul, pâinea, ceapa și sarea de condiment până se amestecă bine. Formați în 6 pâini individuale-îmi place să fac bile mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți-le în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit în timp ce pregătiți toppingul. Într-un castron mic, amestecați împreună ketchup-ul, zahărul brun, pudra de muștar, ienibaharul și cuișoarele. Puneți sosul peste pâini, apoi acoperiți fiecare cu o felie de lămâie. Reveniți la cuptor și coaceți încă 30 de minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Umăr
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat