Fleică cu muștar și sos de smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fleică cu muștar și sos de smântână. Această rețetă face 6 porții cu 524 calorii, 25g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ketchup, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de țară consistentă cu sos de smântână, Fleică cu sos de smântână, și Carne de curcan cu smântână {cu capere}.
Instrucțiuni
Echipament Special: tigaie de pâine din sticlă
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați tigaia de pâine de sticlă cu slănina, centrând fâșiile pe lungime în tigaie, lăsând capetele să atârne peste marginea scurtă. Bateți ușor ouăle într-un castron mare.
Adăugați ketchup - ul și smântâna și amestecați.
Adăugați pesmetul, ceapa și usturoiul, amestecând pentru a încorpora și presărați sare și piper.
Se amestecă cârnații, rupându-l pentru a condimenta uniform amestecul de ouă.
Se amestecă carnea de vită măcinată, folosind mâinile pentru a se amesteca ușor, dar bine. Apăsați ferm amestecul de pâine în tigaia cu slănină, modelând carnea într-o formă de pâine. Desfaceți foaia de carne rotind tigaia cu susul în jos și atingând partea de jos pentru a elibera foaia de carne. Puneți slănina sub pâine și așezați-o cu slănină în sus pe o foaie de copt înfundată sau căptușită cu pergament.
Coaceți până când carnea înregistrează 160 de grade F, 50 de minute.
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu muștar și sos de smântână.
Într-o cratiță, încălziți untul la foc mediu, adăugați ceapa și sotati până când ceapa este moale, aproximativ 6 minute.
Presărați făina deasupra cepei și gătiți timp de 1 minut, amestecând. Întoarceți focul la mediu-înalt și bateți în stoc și 1/2 cană de apă. Gatiti la foc mic, amestecand frecvent, pana cand sosul incepe sa se ingroase. Opriți focul și amestecați în smântână, apoi sosul de muștar și Worcestershire. Gustați înainte de a adăuga sare și piper.
Se servește pe foaia de carne.