Fleică

Fleică
Meatloaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 748 calorii, 37g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos worcestershire, oțet de cidru, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înmuiați firimiturile de pâine în lapte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Între timp, gătiți ceapa, usturoiul, țelina și morcovul în unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu, amestecând ocazional, 5 minute. Acoperiți tigaia și reduceți focul la minim, apoi gătiți până când morcovul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc și se amestecă sosul Worcestershire, oțetul, ienibaharul, 2 lingurițe de sare și 1 1/2 lingurițe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
IenibaharIenibahar
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
5
Se adaugă la amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
6
Tăiați fin slănina și prunele într-un robot de bucătărie, apoi adăugați la amestecul de ceapă împreună cu carnea de vită, porc, ouă și pătrunjel și amestecați împreună cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Prune UscatePrune Uscate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Împachetați amestecul într-o pâine ovală de 9 pe 5 inci într - un vas sau tigaie de 13 pe 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul pâinii de carne înregistrează 155 F, 1 până la 1 1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
1
Carnea de carne gătită se păstrează, răcită, 3 zile.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista