Meatloaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 748 calorii, 37g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos worcestershire, oțet de cidru, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înmuiați firimiturile de pâine în lapte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Între timp, gătiți ceapa, usturoiul, țelina și morcovul în unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu, amestecând ocazional, 5 minute. Acoperiți tigaia și reduceți focul la minim, apoi gătiți până când morcovul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se ia de pe foc și se amestecă sosul Worcestershire, oțetul, ienibaharul, 2 lingurițe de sare și 1 1/2 lingurițe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Ienibahar
Oțet
Piper
Sare
5
Se adaugă la amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
6
Tăiați fin slănina și prunele într-un robot de bucătărie, apoi adăugați la amestecul de ceapă împreună cu carnea de vită, porc, ouă și pătrunjel și amestecați împreună cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Prune Uscate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Carne De Vită
Ouă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
7
Împachetați amestecul într-o pâine ovală de 9 pe 5 inci într - un vas sau tigaie de 13 pe 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul pâinii de carne înregistrează 155 F, 1 până la 1 1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
1
Carnea de carne gătită se păstrează, răcită, 3 zile.