Fleac Tropical

Fleac Tropical
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați un fleac Tropical. Pentru $19.84 pe portie, această rețetă acoperă 90% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 160g de proteine, 445g de grăsime, și un total de 9713 calorii. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare scoțiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, mango, inele de ananas la grătar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fleac Tropical, Moft Tipsy, Tropical, și Trifle De Fructe Tropicale.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele în oală, amestecați pentru a combina și continuu prin gătit până când bulele de piure, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Așezați raftul în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. apoi, aliniați o foaie de prăjituri cu margini cu hârtie pergament. Puteți utiliza, de asemenea, o jellyroll tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-o cratiță cu fund mediu, topiți untul la foc mare, având grijă să nu rumeniți untul. La untul topit, adăugați zahărul, siropul de porumb ușor și sarea și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați caju și gătiți timp de 3 minute amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
4
Turnați cajuii acoperiți cu zahăr pe foaia de copt căptușită. Cu o spatulă rezistentă la căldură răspândiți piulițele într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Coaceți timp de 12 până la 15 minute până se rumenesc. Folosiți spatula rezistentă la căldură pentru a agita nucile la jumătatea coacerii pentru a ajuta nucile să dezvolte o culoare frumoasă și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Scoateți tava din cuptor și lăsați nucile să se răcească complet. Odată răcit, rupeți în grupuri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Pentru crema de patiserie: deoarece crema de patiserie trebuie scoasă imediat din cratiță, pregătiți-o înainte și așezați un castron, o strecurătoare cu plasă fină sau o moară de alimente și o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Într-un al doilea bol, amestecați făina cu 1 cană de zahăr. Apoi, amestecați ouăle până se omogenizează. Amestecul va fi foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Combinați laptele, ceașca rămasă de zahăr, fasolea de vanilie și sarea într-o cratiță medie. La foc mediu gatiti amestecul de lapte fiind sigur de a se amestecă ocazional pentru a preveni dogoritor și o piele de la formarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Scoateți tigaia de pe foc când începe să fiarbă. În timp ce bateți constant, turnați încet, într-un flux de lucru, aproximativ jumătate din lapte în amestecul de zahăr, făină, ouă. Folosind aceeași metodă de turnare lentă și amestecare, întoarceți amestecul în castron în cratiță cu laptele rămas. Întoarceți tigaia în aragaz și gătiți la foc mediu până la mediu-mic, în timp ce bateți constant, dar nu puternic, pentru a evita încorporarea aerului în crema de patiserie. Gatiti amestecul pana se ingroasa. Scoateți imediat tigaia din aragaz imediat ce prima bulă rupe suprafața cremei de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
De îndată ce crema de patiserie este îndepărtată de pe foc, turnați crema de patiserie fierbinte în filtru sau în moara de alimente. Folosiți spatula pentru a răzui tigaia și pentru a împinge crema de patiserie prin sită, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Așezați folie de plastic direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele. Refrigerați cel puțin câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
13
Feliați tortul pe jumătate orizontal, periați cu sirop simplu sau un lichior de bună calitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
(din Cutie)(din Cutie)
14
Răspândiți gemul preferat între straturile de tort și tăiați în pătrate. Faceți un amestec de jumătate de cremă de patiserie și jumătate de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
15
Pentru asamblare, așezați straturi de tort pe fundul unui vas mic.
16
Strat cu piure de mango, ananas la grătar, caju confiat și amestecul de cremă de patiserie/frișcă continuând straturile până când vasul este plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Piure De MangoPiure De Mango
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
17
Garnisiți cu nucă de cocos și mai multe caju confiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista