Fleac Englez Australian

Fleac Englez Australian
Fleacul englezesc Australian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 71 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cremă, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 14%. Rețete similare sunt Fleac Englezesc, Engleză fleac să moară pentru, și Fleac Englezesc Vechi.

Instrucțiuni

1
Așezați tortul într-un vas de servire din sticlă și acoperiți cu conservele de fructe. Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor pachetului și turnați peste fructe și prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați pudra de cremă și zahărul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă laptele și se gătește până devine gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CremăPulbere De Cremă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se toarnă peste amestecul de burete. Se răcește până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate34
Revista