Reteta mure-lamaie iaurt fleac este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 20. O porție conține 104 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica înger tort alimentar, topping biciuit, coaja de lamaie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fleac De Turtă Dulce Și Caș De Lămâie Cu Sos De Mure, Kefir de lămâie congelat (iaurt) cu Coulis de mure, și Fleac de mure-piersic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul cu bezea de lămâie cu 1 cană de topping bătut. Într-un alt castron mediu, amestecați iaurtul de mure cu restul de 1 cană de topping bătut; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Mure
Iaurt
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
În bolul fleac de 2 până la 3 litri sau bolul din sticlă transparentă, aranjați jumătate din cuburile de tort. Se acoperă cu 2 căni de mure. Se acoperă cu amestec de iaurt de mure. Aranjați cuburile de tort rămase peste iaurt. Se acoperă cu murele rămase. Lingura amestec de iaurt de lamaie peste fructe de padure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Fructe De Padure
Iaurt
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se presara cu coaja de lamaie. Dați la frigider până când este gata de servit. Acoperiți și refrigerați orice fleac rămas.