Fleac fructe tropicale ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 30. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați budinca instant cu aromă de cremă de nucă de cocos jell-o, topping cu bici rece, fructe tropicale tăiate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fructe tropicale și prăjituri, Fleac Tropical, și Fleac Tipic, Tropical pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați lapte la amestecul de budincă uscată într-un castron mare. Bateți cu sârmă 2 min. sau până se amestecă bine. Se amestecă ușor în 2 căni de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați jumătate din cuburile de tort în partea de jos a 2-1 / 2-qt. bol de servire cu față dreaptă. Puneți jumătate din amestecul de budincă peste cuburi de tort; se acoperă cu jumătate din fructe. Repetați straturile. Se acoperă cu restul de 1 cană de topping bătut și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Stropi în Formă De Inimă
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Serviți imediat. Sau, acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit. Păstrați desertul rămas la frigider.