Fleac De Căpșuni
Rețeta de căpșuni este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 77 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, căpșuni, budincă instant cu aromă de vanilie jell-o și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fleac De Căpșuni, Fleac De Căpșuni, și Fleac De Căpșuni.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Adăugați amestec de budincă uscată, 2 lingurițe. de rom și nucșoară. Bateți cu sârmă 2 minute sau până când se amestecă bine.
Lăsați să stea 5 minute. Amestecați ușor toppingul biciuit.
Tăiați tortul orizontal în 4 straturi.
Presărați uniform straturile de tort cu restul de 2 linguri. rom; se taie în cuburi de 1 inch.
Așezați jumătate din cuburile de tort în partea inferioară a bolului de servire cu 2-1/2 litri; acoperiți cu jumătate din amestecul de topping bătut.
Scoateți câteva căpșuni și migdale pentru garnitură, dacă doriți.
Așezați căpșunile rămase peste amestecul de topping bătut în castron; se presară cu migdalele rămase. Acoperiți cu cuburile de tort rămase și amestecul de topping bătut rămas. Se acoperă cu căpșunile și migdalele rezervate.
Dați la frigider până când este gata de servit. Păstrați desertul rămas la frigider.