Fleac De Ciocolată Cu Nucă De Cocos

Fleac De Ciocolată Cu Nucă De Cocos
Rețeta de ciocolată cu nucă de cocos este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână un amestec instant de budincă de ciocolată, nucă de cocos, smântână jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cranberry Nucă De Cocos Fleac, Toasted-Nucă De Cocos-Tort Fleac, și Tort cu zmeură și nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați crusta din partea de sus, părțile laterale și partea de jos a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
2
Tăiați tortul în 16 felii.
3
Întindeți conservele peste opt felii; se acoperă cu tortul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
4
Se taie în 1-in. cuburi.
5
Se pune într-un 2-qt. bol de servire; stropiți cu 1/3 cană suc de portocale. Se toacă ciocolata; pune deoparte 2 linguri pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Presărați ciocolata rămasă și 1 cană de nucă de cocos peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
7
Într-un castron mare, combinați laptele, smântâna, amestecul de budincă uscată și sucul de portocale rămas; bate la foc mic timp de 2 minute. Lingura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se presară cu nucă de cocos rămasă și ciocolată rezervată. Se da la frigider cel putin 4 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista