Fleac De Ciocolată Cu Nucă De Cocos
Rețeta de ciocolată cu nucă de cocos este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână un amestec instant de budincă de ciocolată, nucă de cocos, smântână jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cranberry Nucă De Cocos Fleac, Toasted-Nucă De Cocos-Tort Fleac, și Tort cu zmeură și nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați crusta din partea de sus, părțile laterale și partea de jos a tortului.
Tăiați tortul în 16 felii.
Întindeți conservele peste opt felii; se acoperă cu tortul rămas.
Se pune într-un 2-qt. bol de servire; stropiți cu 1/3 cană suc de portocale. Se toacă ciocolata; pune deoparte 2 linguri pentru garnitură.
Presărați ciocolata rămasă și 1 cană de nucă de cocos peste tort.
Într-un castron mare, combinați laptele, smântâna, amestecul de budincă uscată și sucul de portocale rămas; bate la foc mic timp de 2 minute. Lingura peste tort.
Se presară cu nucă de cocos rămasă și ciocolată rezervată. Se da la frigider cel putin 4 ore inainte de servire.