Fleac De Ciocolată-Banană
Ciocolata-Banana fleac ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 320 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă $1.23 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de lapte, zahăr, bomboane de caramel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Ciocolata Caramelizata Banana Fleac, Banana Fleac, și Fleac De Banane Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand zaharul este dizolvat si amestecul este gros (aproximativ 3 minute), amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă Kahla. Mișto.
Combinați amestecul de ciocolată și tortul într-un castron mare; se amestecă batoanele de bomboane tocate, rezervând 1 lingură pentru topping. Pune deoparte.
Bateți 3 căni de lapte și amestec de budincă la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de tort. Capac; se răcește 15 minute.
Puneți jumătate din amestecul de tort într-un vas sau castron. Aranjați 1 cană de banane uniform peste amestecul de tort; se acoperă cu jumătate de topping bătut. Repetați straturile; se termină cu topping biciuit.
Se presară cu 1 lingură de bomboane tocate rezervate. Se răcește 1 oră.