Fleac De Afine-Portocaliu

Fleac De Afine-Portocaliu
Blueberry-Orange fleac este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 333 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați gelatină pudră, brânză ricotta, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fleac De Afine-Portocaliu, Fleac De Lămâie De Afine, și Fleac De Afine Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1/2 cană de suc de portocale într-o oală mică și se încălzește la flacără medie până când este fierbinte; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Presărați gelatina deasupra sucului fierbinte de portocale, dați-i un amestec și lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
GelatinăGelatină
3
Combinați iaurtul, ricotta, vanilia, zahărul brun, coaja de portocală și amestecul de gelatină într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare, grosime și cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CremăCremă
GelatinăGelatină
Brânză RicottaBrânză Ricotta
VanilieVanilie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Puneți tortul cu mâncare înger într-un castron mic și împingeți-l în jos, astfel încât să stea pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort Alimentar îngerTort Alimentar înger
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă restul de 1/2 cană de suc de portocale peste tort pentru a se umezi. Puneți crema de iaurt peste tort pentru a acoperi. Se răcește la frigider pentru a se configura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
CremăCremă
IaurtIaurt
1
Combinați afinele, zahărul și sucul de lămâie într-o oală la foc mediu. Se amestecă ușor până când boabele se descompun și se eliberează sucul natural; consistența ar trebui să rămână puțin groasă. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Fructe De PadureFructe De Padure
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Completați fleacul răcit cu compotul de afine și garnisiți cu mentă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
AfineAfine
CompotCompot
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista