Fleac De Afine-Portocaliu
Cranberry-portocaliu necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 85 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de extract de vanillan, afine, tort de lire sterline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cranberry Orange Fleac, Fleac De Afine-Portocaliu, și Fleac De Afine-Portocaliu.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti afine, combinați 3/4 cană de zahăr, suc de portocale și Grand Marnier într-o cratiță medie la foc mediu-mare; gatiti 3 minute pana se dizolva zaharul, amestecand ocazional.
Adăugați afine în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 8 minute sau până când apar afine. Puneți amestecul într-un castron; acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti crema de patiserie, combinați 1/2 cană de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță medie și grea la foc mediu. Adăugați treptat lapte în tigaie, amestecând cu un tel până se omogenizează; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Se ia de pe foc. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte în ouă, amestecând constant cu un bici. Puneți amestecul de lapte în tigaie; gatiti la foc mediu 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Se ia de pe foc. Se amestecă vanilia și sarea.
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață până când crema se răcește la temperatura camerei (aproximativ 25 de minute), amestecând ocazional.
Aranjați jumătate din cuburile de tort în fundul unui vas de 2 litri. Lingură 1 1/2 căni amestec de afine peste tort; se acoperă cu 1 1/2 căni cremă de patiserie. Repetați straturile.
Se ornează cu coajă. Acoperiți ușor cu folie de plastic și răciți cel puțin 4 ore.