Flautas De Porc Cubanez Cu Mojo Mayo Dip

Flautas de porc cubanez cu Mojo Mayo Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 50 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 150 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de tortilla de porumb, cuișoare de usturoi, garnitură: crengute de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Muschiulet De Porc Mojo Cubanez, Cotlet de porc cubanez cu Mojo, și Frigarui de porc Mojo cu răcitoare cubaneze.
Instrucțiuni
Amestecați primele 8 ingrediente într-un bol mediu.
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.
Între timp, clătiți au jus din fripturile de porc. Rupeți fripturile folosind mâinile și puneți-le într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu doar până la cald (aproximativ 3 până la 5 minute).
Scoateți din căldură și amestecați uleiul cald în amestecul de suc de portocale până când este bine amestecat.
Se toarnă 1 cană amestec de suc de portocale uniform peste carnea de porc mărunțită în pungă. Sigilați și răciți 30 de minute. Se amestecă împreună maioneza și amestecul rămas de suc de portocale până se amestecă bine. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Încălziți uleiul vegetal la 350 până la 375 într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti tortilla, in loturi, 3-5 secunde pe fiecare parte sau pana cand se inmoaie si se pliaza.
Scurgeți bine pe prosoape de hârtie.
Scoateți tigaia de pe foc, rezervând ulei vegetal în tigaie.
Întindeți 1 lingură cu vârf. marinat amestec friptură de porc în jos centrul de 1 tortilla dedurizată.
Rulați bine și asigurați-vă cu un pick de lemn. (Dacă tortilla se fisurează la rulare, derulați, îndepărtați umplutura și gătiți din nou în ulei fierbinte încă câteva secunde.) Repetați cu tortilele rămase.
Reîncălziți uleiul vegetal în tigaie la 350 până la 375 la foc mediu-mare. Se prăjește carnea de porc, în loturi, 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Îndepărtați murăturile din lemn și serviți cu amestec de maioneză.