Flautas de ciuperci și brânză prăjite la tigaie
Flautas de ciuperci și brânză prăjite la tigaie este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 305 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți unt, ciuperci, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Flautas de ciuperci și brânză prăjite la tigaie, Flautas de pui și brânză, și Cârnați, ouă și brânză mic dejun Flautas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; gatiti si amestecati 2 minute.
Adăugați ciuperci, oregano și sare; gătiți și amestecați 2 până la 4 minute sau până când ceapa și ardeiul gras sunt fragede.
Cu lingura cu fante, top fiecare tortilla cu amestec de ciuperci.
Presărați fiecare cu brânză.
Rulați bine; fixați cu scobitoare.
Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Adăugați ulei în aceeași tigaie; se încălzește la foc mediu până se încălzește.
Adăugați flautas; gatiti 4 pana la 6 minute, intorcand ocazional, pana cand umplutura este fierbinte si tortilele sunt prajite.
Scoateți scobitorii înainte de servire.
Se servește cu smântână și guacamole.