Flanuri de porumb dulce cu gust de roșii-porumb

Flanuri de porumb dulce cu gust de roșii-porumb
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 168 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de porumb urechi, roșii cherry, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Flanuri de porumb dulce și parmezan, Roșii, porumb dulce și ardei gras, și Somon Cu Porumb Dulce, Roșii Și Avocado Savurează.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti porumbul intr-o oala cu apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge și se răcește.
4
Tăiați sâmburii cu un cuțit ascuțit într-un castron, răzuind urechile. Rezervați 3/4 cană pentru gust și restul de pur și pur într-un blender cu lapte până se omogenizează. Forțați porumbul pur și simplu printr-o sită fină într-un castron, aruncând piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
PorumbPorumb
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuțitCuțit
SitaSita
BolBol
5
Se amestecă împreună ouăle, sarea și cayenne până se amestecă și se amestecă în porumb pur și pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PorumbPorumb
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se toarnă amestecul de flan în ramekine ușor unse și se coace într-o baie cu apă fierbinte doar până se fixează, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Scoateți ramekins din baie de apă și se răcește pe un raft. Se răcește până se răcește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Se amestecă porumbul, roșiile, ceapa și busuiocul. Se amestecă uleiul și oțetul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
OțetOțet
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii fiecărui flan, apoi inversați flanele pe plăci. Lingura savura peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
* Flanele și porumbul rezervat pentru gust pot fi refrigerate, acoperite, până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
PorumbPorumb
2
Fiecare porție conține aproximativ 146 de calorii și 6 grame de grăsime.
3
Gurmand
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista