Flanuri de porumb dulce cu gust de roșii-porumb
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 168 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de porumb urechi, roșii cherry, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Flanuri de porumb dulce și parmezan, Roșii, porumb dulce și ardei gras, și Somon Cu Porumb Dulce, Roșii Și Avocado Savurează.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Gatiti porumbul intr-o oala cu apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Tăiați sâmburii cu un cuțit ascuțit într-un castron, răzuind urechile. Rezervați 3/4 cană pentru gust și restul de pur și pur într-un blender cu lapte până se omogenizează. Forțați porumbul pur și simplu printr-o sită fină într-un castron, aruncând piei.
Se amestecă împreună ouăle, sarea și cayenne până se amestecă și se amestecă în porumb pur și pur.
Se toarnă amestecul de flan în ramekine ușor unse și se coace într-o baie cu apă fierbinte doar până se fixează, aproximativ 40 de minute.
Scoateți ramekins din baie de apă și se răcește pe un raft. Se răcește până se răcește, aproximativ 2 ore.
Se amestecă porumbul, roșiile, ceapa și busuiocul. Se amestecă uleiul și oțetul și se condimentează cu sare și piper.
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii fiecărui flan, apoi inversați flanele pe plăci. Lingura savura peste ele.
* Flanele și porumbul rezervat pentru gust pot fi refrigerate, acoperite, până la 1 zi.
Fiecare porție conține aproximativ 146 de calorii și 6 grame de grăsime.