Flanul De Aur

Flanul De Aur
Rețeta Golden Flan ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 281 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. Dacă aveți lapte condensat, jumătate de apă, lapte evaporat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Flan De Arroz con Leche (flan de budincă de orez), Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), și Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez).

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, Albarino

Cream Sherry, Port și Tempranillo sunt alegeri excelente pentru Creme Caramel. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista