Reteta flanc friptură Fajitas cu Guacamole ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 1 oră și 50 de minute. O porție conține 858 calorii, 55g de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 6.52 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de usturoi, ardei iute picant, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Funcționează bine ca un curs principal scump pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Flanc Friptură Fajitas, Flanc Friptură Fajitas, și Friptură De Flanc La Grătar Fajitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică la foc mic, combinați chimenul, praful de usturoi, pudra de ceapă, pudra de chile și 4 linguri de ulei de măsline și aduceți la foc mic. Gatiti timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Umăr
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lasă să se răcească.
3
Așezați friptura într-un vas de copt și turnați uleiul condimentat deasupra. Marinați friptura la frigider timp de 30 de minute. Aduceți friptura la temperatura camerei înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
5
Scoateți friptura din marinată și condimentați cu sare și piper. Grătați friptura timp de aproximativ 7 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Lăsați să se odihnească înainte de a tăia.
7
Combinați ceapa și ardeii cu ulei de măsline, sare și piper, după gust. Aruncați pentru a acoperi în ulei. Gratiți ceapa și ardeii timp de 4 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Combinați avocado, ceapa roșie, Roșia, usturoiul, sucul de lămâie și sucul de 1 var într-un castron mare. Mash avocado un pic cu o furculiță. Se amestecă sare și piper, după gust.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.