Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați flanc Steak Fajitas. O porție conține 771 calorii, 42G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,6 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, usturoiul, ceapa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Flanc Friptură Fajitas, Friptură De Flanc La Grătar Fajitas, și Friptură de flanc și Rajas Fajitas.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face chimichurri: într-un robot de bucătărie, adăugați pătrunjel, cilantro, usturoi, boia fierbinte, oțet, 1/2 cană ulei de măsline și sare și piper și amestecați până se omogenizează, rezervați jumătate pentru a stropi pe fajitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Chimichurri
Ulei De Măsline
1 Kg Tortillas De Maíz
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
Oțet
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Puneți marinata rămasă într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați friptura. Se acoperă bine și se marinează cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți friptura din marinată și aruncați marinada. Condimentați friptura cu sare și piper și grătați la foc mediu-mare până la fiert până la mediu-rar, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Marinada
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Lăsați friptura să se odihnească timp de 10 minute, acoperită ușor cu folie de aluminiu, înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Între timp, tortilla caldă pe grătar. Se taie friptura pe părtinire în felii subțiri. Pentru a servi, așezați carnea pe fiecare tortilla și acoperiți cu ardei beți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ardei
Friptură
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Stropiți sosul chimichurri peste umplutură și formați-vă într-un pliu liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimichurri
1
Într-o tigaie mare se încălzește 2 linguri de ulei la foc mediu-mare. Când străluciți, adăugați ardei și ceapă. Se condimentează cu sare și piper și se sotează până se înmoaie și se caramelizează în jurul marginilor, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați bere și acoperiți. Gatiti inca cateva minute pana cand ardeii si ceapa sunt fragede.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.