Flan Portocaliu
Orange Flan ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 527 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 91 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte condensat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Flan Portocaliu, Rețetă De Flan De Portocale, și Portocaliu-Cafea Flan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați 1 cană de zahăr într-o tigaie medie.
Puneți tigaia la foc mediu și gătiți, agitând tigaia des, până când zahărul se topește și devine un sirop maro auriu deschis. Se toarnă rapid siropul într-o tigaie Bundt de 12 căni, înclinându-se pentru a acoperi fundul și părțile laterale; pus deoparte.
Așezați frisca și vanilia într-un castron mare. Procesați ouăle și următoarele 6 ingrediente într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale (nu supra-procesați). Se amestecă amestecul de ouă în amestecul de cremă.
Se toarnă cremă peste zahărul caramelizat în tigaia Bundt și se pune într-o tigaie mare de prăjire pe raftul cuptorului.
Adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire la o adâncime de 1 inch.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un cuțit introdus în centru iese aproape curat.
Scoateți tava Bundt din apă. Se răcește 1 oră pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Slăbiți marginile flanului cu o spatulă mică; inversați pe o farfurie de servire.
Tăiați în bucăți de servire și acoperiți cu frișcă îndulcită, fructe de pădure și mentă, dacă doriți.