Flan De Vanilie-Portocaliu

Flan De Vanilie-Portocaliu
Reteta flanul de vanilie-portocala este gata în aproximativ 2 ore și 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 20 de porții cu 270 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți pepene galben, portocale de buric, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pere caramelizate cu miere cu Flan portocaliu-vanilie, Flan De Fasole De Vanilie, și Flan De Brânză Cremă De Vanilie Foarte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Setați două plăci de plăcintă din sticlă de 10 inci în 2 tigăi de prăjire medii.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Într-o cratiță, gătiți zahărul și apa la foc moderat, amestecând doar până când zahărul se dizolvă. Folosind o perie de patiserie umedă, spălați orice cristale din partea laterală a tigaiei. Gatiti siropul netulburat pana se formeaza un caramel mediu-chihlimbar, 6 minute. Turnați imediat caramelul în farfuriile de plăcintă, înclinându-le pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lasă caramelul să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
5
Într-un castron mare, bateți ouăle cu semințele de vanilie, coaja de portocală și lichiorul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Bateți ambele lapte până se combină uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se toarnă crema în farfuriile de plăcintă. Așezați tigăile de prăjire pe rafturile superioare și inferioare ale cuptorului. Turnați cu grijă suficientă apă fierbinte în fiecare tigaie până când ajunge la jumătatea părții laterale a plăcii de plăcintă. Acoperiți tigaile de prăjire cu folie și coaceți timp de 1 1/2 ore până la 1 oră și 50 de minute (în funcție de amplasarea cuptorului), până când flancurile sunt ferme și fixate, dar încă ușor jiggly în centre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Transferați tigăile de prăjire pe rafturi și lăsați flanele să se răcească ușor în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Transferați plăcile de plăcintă în rafturi și lăsați flanele să se răcească, apoi acoperiți și refrigerați peste noapte.
10
Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele și limele, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Tăiați fiecare secțiune în treimi și readuceți-le în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Adăugați pepene galben, busuioc, ulei de măsline și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pepene GalbenPepene Galben
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Pentru a desface fiecare flan, treceți un cuțit în jurul marginii plăcii de plăcintă, asigurându-vă că ajungeți la caramelul de pe fund; înclinați ușor placa pentru a permite un pic de caramel în gol. Inversați un platou rotund cu margini peste placa de plăcintă. Apucând ambele, inversați cu grijă flanul pe platou; dacă nu se eliberează imediat, ridicați o parte a plăcii de plăcintă aproximativ un centimetru și glisați vârful cuțitului între sticlă și flan pentru a elibera sigiliul. Ridicați placa de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
14
Se toarnă și se răzuie caramelul pe flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
15
Tăiați în pene și serviți cu salata de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista