Flan De Vanilie-Portocaliu
Reteta flanul de vanilie-portocala este gata în aproximativ 2 ore și 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 20 de porții cu 270 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți pepene galben, portocale de buric, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pere caramelizate cu miere cu Flan portocaliu-vanilie, Flan De Fasole De Vanilie, și Flan De Brânză Cremă De Vanilie Foarte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Setați două plăci de plăcintă din sticlă de 10 inci în 2 tigăi de prăjire medii.
Într-o cratiță, gătiți zahărul și apa la foc moderat, amestecând doar până când zahărul se dizolvă. Folosind o perie de patiserie umedă, spălați orice cristale din partea laterală a tigaiei. Gatiti siropul netulburat pana se formeaza un caramel mediu-chihlimbar, 6 minute. Turnați imediat caramelul în farfuriile de plăcintă, înclinându-le pentru a acoperi fundul.
Lasă caramelul să se răcească complet.
Într-un castron mare, bateți ouăle cu semințele de vanilie, coaja de portocală și lichiorul de portocale.
Bateți ambele lapte până se combină uniform.
Se toarnă crema în farfuriile de plăcintă. Așezați tigăile de prăjire pe rafturile superioare și inferioare ale cuptorului. Turnați cu grijă suficientă apă fierbinte în fiecare tigaie până când ajunge la jumătatea părții laterale a plăcii de plăcintă. Acoperiți tigaile de prăjire cu folie și coaceți timp de 1 1/2 ore până la 1 oră și 50 de minute (în funcție de amplasarea cuptorului), până când flancurile sunt ferme și fixate, dar încă ușor jiggly în centre.
Transferați tigăile de prăjire pe rafturi și lăsați flanele să se răcească ușor în apă.
Transferați plăcile de plăcintă în rafturi și lăsați flanele să se răcească, apoi acoperiți și refrigerați peste noapte.
Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele și limele, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile.
Tăiați fiecare secțiune în treimi și readuceți-le în castron.
Adăugați pepene galben, busuioc, ulei de măsline și sare.
Pentru a desface fiecare flan, treceți un cuțit în jurul marginii plăcii de plăcintă, asigurându-vă că ajungeți la caramelul de pe fund; înclinați ușor placa pentru a permite un pic de caramel în gol. Inversați un platou rotund cu margini peste placa de plăcintă. Apucând ambele, inversați cu grijă flanul pe platou; dacă nu se eliberează imediat, ridicați o parte a plăcii de plăcintă aproximativ un centimetru și glisați vârful cuțitului între sticlă și flan pentru a elibera sigiliul. Ridicați placa de plăcintă.
Se toarnă și se răzuie caramelul pe flan.
Tăiați în pene și serviți cu salata de fructe.