Flan De Petale De Trandafir
Rețeta Flan de petale de trandafir ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 329 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de lapte, Extract de vanillan, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 121 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Granola Cu Petale De Trandafir, Sorbet Cu Petale De Trandafir, și Tort De Ceai Cu Petale De Trandafir.
Instrucțiuni
1 Pregătiți-vă ramekinele, lângă aragaz. Când turnați zahărul caramelizat, veți dori să lucrați rapid.
Așezați zahărul și apa într-o cratiță mică, cu fund gros.
Se încălzește la foc mediu. Pe măsură ce ființele de zahăr se topesc, amestecați ușor cu o lingură de lemn pentru a rupe bucățile nemopite. Odată ce zahărul s-a topit, va începe să devină auriu și apoi maro mai închis. De îndată ce devine o nuanță puternică de maro roșiatic, scoateți tigaia de pe foc, lucrând rapid, împărțiți uniform zahărul între ramekine, acoperind fundul fiecărui ramekin.
Așezați ramekinii într-un vas de copt adânc de 2 inci. 2 Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Într-o cratiță mică, la foc mediu, amestecați zahărul și laptele până când laptele este cald la atingere și zahărul s-a dizolvat complet (aproximativ 120 buc.f). Nu lăsați laptele să fiarbă.
Se ia de pe foc. Într-un bol de amestecare separat, amestecați împreună ouăle, gălbenușurile de ou, vanilia și apa de trandafiri. Temperați amestecul de ouă cu puțin (aproximativ 1/4 cană) din amestecul de lapte cald, amestecând în timp ce adăugați laptele.
Adăugați amestecul de ouă înapoi în tigaia cu lapte. Coborâți focul la minim și bateți amestecul de ouă timp de un minut până când amestecul de ouă este complet încorporat. 3
Se toarnă amestecul de cremă în ramekins, până la aproximativ 1/4 inch de marginea superioară a ramekins.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.4
Coaceți pe raftul din mijloc până când centrele flancurilor sunt așezate ușor, aproximativ 45 de minute.
Transferați flancurile în raft și răciți. Se răcește până se răcește, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte.)5 pentru a servi, rulați un cuțit mic ascuțit în jurul flanului pentru a slăbi. Întoarceți-vă pe farfurie. Agitați ușor pentru a elibera flanul. Ridicați cu grijă ramekin, permițând siropului de caramel să treacă peste flan. Repetați cu flanele rămase și serviți. Dacă ați refrigerat flanul peste noapte și flanul nu se va elibera cu ușurință, îl puteți încălzi în cuptorul cu microunde pentru câteva secunde (10-1