Flan De Dovleac
Rețeta Flan de dovleac ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 174 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de dovleac, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Flan de dovleac cu semințe de dovleac condimentate, Flan de dovleac cu pralină din semințe de dovleac, și Flan de dovleac cu pralină din semințe de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați 1/2 cană de zahăr într-o cakepan rotundă de 9 inci. Gatiti la foc mediu-mare, scuturand tigaia ocazional folosind manusi de cuptor, pana cand zaharul se topeste si devine maro auriu deschis; pus deoparte. (
Amestecul se poate sparge ușor pe măsură ce se răcește.)
Încălziți laptele și restul de 1/2 cană de zahăr într-o cratiță grea, amestecând continuu, până când este fierbinte și spumos.
Bateți ouăle, albușurile și următoarele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează; adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte, bătând la viteză mică.
Se toarnă amestecul peste zahărul caramelizat și se pune cakepan într-o tigaie.
Se toarnă apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centrul flanului iese curat.
Scoateți tigaia din apă; se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți.
Coaceți nuca de cocos într-o tigaie superficială la 350, amestecând ocazional, 5 până la 6 minute sau până când este prăjită. Mișto.
Slăbiți marginile flanului cu o spatulă și inversați pe o farfurie de servire.
Se presară cu nucă de cocos.