Flan De Chocolate

Flan De Chocolate
Reteta Flan de ciocolata ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 3 ore și 5 minute. O porție conține 1798 calorii, 9g de proteine, și 150g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce, fasole de vanilie, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Filipinez Leche), Guavan și tartă cu brânză (Flan De Guayaba y Queso), și Flan De Arroz con Leche (tartă cu budincă de orez).

Instrucțiuni

1
Se toarnă 2 căni de zahăr în centrul unei cratițe adânci și se toarnă cu grijă apa din jurul ei, încercând să nu stropiți zahăr pe părțile laterale ale tigaiei. Nu amestecați; trageți ușor degetul prin Centrul zahărului de două ori (făcând o cruce) pentru a-l umezi. La foc mediu-mare, aduceți la fierbere fără agitare. Reduceți căldura la foc mic rapid și gătiți fără a agita până la culoarea chihlimbarului-caramel, 10 până la 20 de minute. Scoateți imediat de pe foc. Setați 8 (1 cană) ramekins sau căni de cafea puțin adânci în apropiere. Când caramelul este gătit, turnați rapid aproximativ 1/4 cană de caramel în fiecare ramekin și rotiți pentru a acoperi părțile laterale. Puneți deoparte să se răcească. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-o cratiță, aduceți laptele, fasolea de vanilie și bețișoarele de scorțișoară la fiert la foc mediu. Opriți imediat focul și lăsați-l deoparte pentru a infuza timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați ciocolata tocată și bateți pentru a se topi și combina. Între timp, amestecați ouăle, gălbenușurile de ou suplimentare și ceașca rămasă de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Bateți aproximativ 1/2 cană din laptele fierbinte în amestecul de ouă și apoi bateți laptele fierbinte rămas. Se strecoară amestecul într-un ulcior pentru a-l netezi și pentru a îndepărta fasolea de vanilie și bețișoarele de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se toarnă amestecul în ramekinele căptușite cu caramel și se aranjează într-o baie de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți în centrul cuptorului până când este setat în centru, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Scoateți din Baia de apă și lăsați să se răcească. Acoperiți bine fiecare ramekin cu folie de plastic. Refrigerați cel puțin 2 ore. (Sau la frigider până când este gata de servit, până la 24 de ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Pentru a servi, întoarceți flanele pe farfurii (poate fi necesar să înmuiați fundul fiecărui ramekin în apă fierbinte pentru a slăbi caramelul.) Caramelul se va turna și va servi drept sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista