Flan De Cartofi Dulci
Reteta Flan De Cartofi dulci este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frișcă, jumătate și jumătate, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Flan De Cartofi Dulci, Flan De Rom Cu Unt De Cartofi Dulci, și Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. perforați cartoful dulce cu furculița; prăjiți până se înmoaie, 1 până la 1 1/2 ore, în funcție de lățimea cartofului. Mișto.
Tăiați cartoful în jumătate și scoateți carnea în mini procesor; piure până se omogenizează. Măsurați 1 cană de piure (rezervați orice piure rămas pentru o altă utilizare). Mențineți temperatura cuptorului.
Se amestecă 1/2 cană de zahăr și 2 linguri de apă într-o cratiță medie la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare și fierbeți fără a amesteca până când siropul devine chihlimbar adânc, ocazional învârtind tigaia și perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 5 minute. Turnați imediat caramelul într-o tigaie metalică cu diametrul de 8 inci, lăsând aproximativ 2 linguri de caramel în cratiță. Folosind suporturi pentru oală, rotiți tigaia pentru tort, permițând caramelului să acopere fundul și aproximativ 1/2 inch în sus.
Adăugați jumătate și jumătate la caramelul rămas în cratiță. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă caramelul.
Bateți ouăle într-un castron mediu până se spumează.
Bateți smântâna, sarea, 1 cană piure de cartofi dulci și restul de 1/2 cană zahăr. Treceți treptat în jumătate și jumătate de amestec fierbinte. Se strecoară în aceeași cratiță. Se amestecă la foc mediu 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă în Port.
Se toarnă cremă în tigaia pregătită pentru tort.
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților tăvii de tort.
Coaceți până se așează în centru, aproximativ 1 oră.
Scoateți flanul din apă. Se răcește până se răcește, aproximativ 5 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; păstrați la rece.
Dip jos și 1 inch sus părți de tort pan în tigaie de apă fierbinte 15 secunde. Ștergeți uscat. Inversați pe placa cu ramă, răzuind caramelul în tigaie peste flan.