Flan De Caramel

Flan De Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați flanul de Caramel. Pentru 43 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 264 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați laptele condensat marca Eagle, zahărul, apa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Flan De Leche (Flan De Caramel), Flan de Caramelo (Flan de Caramel), și Flan De Caramel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În tigaie grea, la foc mediu, gătiți zahărul, amestecând continuu până se topește și de culoare caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă într-o matriță inelară de 1 1/2 litru* sau o tigaie rotundă sau pătrată de 9 inci, înclinându-se pentru a acoperi complet fundul. Într-un castron mediu, bateți ouăle; se amestecă în apă, marca Eagle, vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
4
Se toarnă peste zahăr caramelizat; puneți tigaia într-o tigaie mai mare (o tigaie pentru pui). Umpleți tigaia mai mare cu apă fierbinte de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
TigaieTigaie
5
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat. Mișto. Chill. Slăbiți partea flanului cu cuțitul; inversați pe placa de servire cu jantă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Garnisiți după dorință. Puneți la frigider resturile.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Compania De Vinuri Orgasmice Oh! Orgasmic, Tempranillo cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Compania De Vinuri Orgasmice Oh! Orgasmica, Orgasmica
Compania De Vinuri Orgasmice Oh! Orgasmica, Orgasmica
Indicii de tutun și arată pământesc subtil. Cireșul întunecat pe nas invită primul gust al acestui soi popular. Condimentul și sugestia de piele conferă acesteia o aderență care te determină să apreciezi taninurile medii și finisajul persistent. La Naked Winery, avem misiunea de a reduce rata divorțului încurajând cuplurile să împartă un pahar de vin în fiecare noapte. Noi "scopul de a șicana" cu etichete sunt doar un pic risqu pentru că noi credem că experiența din jurul vin ar trebui să fie distractiv. Setați starea de spirit pentru distracție și romantism cu vinuri premium, mărci exotice și etichete provocatoare din spate. Ia-Uncorked și bucurați-vă de ceea ce vă aduce viața în mod neașteptat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista