Flan De Ananas-Caramel

Flan De Ananas-Caramel
Reteta de ananas-Caramel Flan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 6 porții cu 401 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, suc de ananas, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Tartă cu fructe de ananas (tartă cu fructe de PI aprox.), Flan de Caramelo (Flan de Caramel), și Flan De Leche (Flan De Caramel).

Instrucțiuni

1
Aduceți sucul și 1/2 cană de zahăr la fiert într-o cratiță medie la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu; fierbeți până când amestecul se reduce la 2 căni, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 F. Se amestecă restul de 3/4 cană de zahăr și 3 linguri de apă într-o cratiță mică și grea, la foc mic, până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mare și gătiți fără a amesteca până când siropul devine chihlimbar adânc, perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 10 minute. Lucrând rapid, împărțiți caramelul între șase ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă. Înclinați fiecare ramekin pentru a acoperi fundul cu caramel. Setați ramekins în tigaie de copt de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
3
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți amestecul de ananas. Împărțiți crema între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
5
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți flanele până se fixează ușor în centru, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din apă; rece. Acoperi; se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
8
Rulați cuțitul mic în jurul flancurilor. Inversați pe farfurii; lăsați siropul să curgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Tridente Tridente Tempranillo cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Tridente Tridente Tempranillo
Tridente Tridente Tempranillo
15 luni în butoi, vârsta sticlei de 8 luni. Produs din podgorii antice antrenate de vaso până la 110 ani, fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și apoi îmbătrânit 15 luni în butoaie de stejar francez. Acest vin violet intens are note de stejar prăjit, grafit și balsamic. Aromele sunt fructe dens, cu creme de cassis persistând prin finisajul persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista