Flan Columbia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați flanul Columbia. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 402 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ouă, lapte evaporat, extract de vanilan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salata "1905" a restaurantului Columbia, Salata "1905" a restaurantului Columbia, și Columbia Bar & Grill cereale & cheeseburgeri.
Instrucțiuni
Gatiti zaharul intr-o tigaie medie la foc mediu 2 minute, agitând ușor tigaia până când zahărul se topește și devine un maro auriu deschis. Turnați rapid zahărul caramelizat uniform în 6 (6 uncii) căni de cremă.
Bateți împreună laptele condensat și următoarele 4 ingrediente într-un bol mediu până când sunt amestecate.
Turnați amestecul de lapte uniform în căni de cremă pregătite.
Puneți căni într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1/2 inch. Acoperiți toate cupele cu cremă cu o bucată mare de folie de aluminiu.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. (Nu lăsați apa să fiarbă.)
Scoateți cupele din tigaie în grătar și lăsați să se răcească complet. Acoperiți și răciți 8 ore sau până la frig.
Desfaceți cupele de cremă apăsând ușor marginile cremelor cu o lingură pentru a se desprinde de părțile laterale ale Cupei; inversați pe plăcile de servire.
Stropiți zahărul caramelizat din partea de jos a cupelor peste partea superioară a fiecărei creme.