Rețeta Flamin ' Cajun creveți ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 45 minute. Acest fel principal are 438 calorii, 16g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 2 și costă $3.99 pe portie. Un amestec de piper, boia de ardei, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Burlaci Flamin ' Fierbinte Mexican Bean Dip, Creveți Cajun, și Cajun creveți BLT.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați creveții cu condimentele și coaja de lămâie. Aruncați creveții pentru a-l acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mare, încălziți 2 Tbs. de unt la foc mediu-mare până la spumare. Se amestecă usturoiul, șalota, sucul de lămâie și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se sotează aproximativ 2-3 minute, până când usturoiul și șalota s-au înmuiat. Apoi, adăugați creveții și sotati până devin roz, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Înclinați cu grijă tigaia departe de dvs., turnați coniacul cu o oală și folosiți un chibrit lung sau unul dintre acele brichete cu mâner lung pentru a aprinde coniacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Creveți Sotați, Decojiți
5
Lasă-l să se aprindă singur-asta ar trebui să dureze doar 15 secunde. Odată am avut un prieten care a adăugat prea mult coniac la o flambă și focul a continuat să meargă și să meargă ... dacă se întâmplă acest lucru, vă rugăm să-l suflați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
6
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul rămas până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Serviți cu o mulțime de pâine franceză crustă, o salată verde mare (și naiba, de ce să nu mâncați și asta cu degetele?!) și niște bere rece.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.