Flamin ' Cajun Creveți

Flamin ' Cajun Creveți
Rețeta Flamin ' Cajun creveți ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 45 minute. Acest fel principal are 438 calorii, 16g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 2 și costă $3.99 pe portie. Un amestec de piper, boia de ardei, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Burlaci Flamin ' Fierbinte Mexican Bean Dip, Creveți Cajun, și Cajun creveți BLT.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați creveții cu condimentele și coaja de lămâie. Aruncați creveții pentru a-l acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mare, încălziți 2 Tbs. de unt la foc mediu-mare până la spumare. Se amestecă usturoiul, șalota, sucul de lămâie și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se sotează aproximativ 2-3 minute, până când usturoiul și șalota s-au înmuiat. Apoi, adăugați creveții și sotati până devin roz, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Înclinați cu grijă tigaia departe de dvs., turnați coniacul cu o oală și folosiți un chibrit lung sau unul dintre acele brichete cu mâner lung pentru a aprinde coniacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Lasă-l să se aprindă singur-asta ar trebui să dureze doar 15 secunde. Odată am avut un prieten care a adăugat prea mult coniac la o flambă și focul a continuat să meargă și să meargă ... dacă se întâmplă acest lucru, vă rugăm să-l suflați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
6
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul rămas până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Serviți cu o mulțime de pâine franceză crustă, o salată verde mare (și naiba, de ce să nu mâncați și asta cu degetele?!) și niște bere rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista