Flamin ' Cajun Creveți
Rețeta Flamin ' Cajun creveți ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 45 minute. Acest fel principal are 438 calorii, 16g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 2 și costă $3.99 pe portie. Un amestec de piper, boia de ardei, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Burlaci Flamin ' Fierbinte Mexican Bean Dip, Creveți Cajun, și Cajun creveți BLT.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați creveții cu condimentele și coaja de lămâie. Aruncați creveții pentru a-l acoperi bine.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 Tbs. de unt la foc mediu-mare până la spumare. Se amestecă usturoiul, șalota, sucul de lămâie și sosul Worcestershire.
Se sotează aproximativ 2-3 minute, până când usturoiul și șalota s-au înmuiat. Apoi, adăugați creveții și sotati până devin roz, aproximativ 3 minute.
Înclinați cu grijă tigaia departe de dvs., turnați coniacul cu o oală și folosiți un chibrit lung sau unul dintre acele brichete cu mâner lung pentru a aprinde coniacul.
Lasă-l să se aprindă singur-asta ar trebui să dureze doar 15 secunde. Odată am avut un prieten care a adăugat prea mult coniac la o flambă și focul a continuat să meargă și să meargă ... dacă se întâmplă acest lucru, vă rugăm să-l suflați!
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul rămas până se topește.
Serviți cu o mulțime de pâine franceză crustă, o salată verde mare (și naiba, de ce să nu mâncați și asta cu degetele?!) și niște bere rece.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.