Finnan Haddie cu spanac și Pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Finnan Haddie cu spanac și Pancettan. Această rețetă servește 6 și costă 1,94 USD pe porție. O porție conține 458 calorii, 16g de proteine, și 38g de grăsime. Un amestec de pesmet, spanac, finnan haddie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Finnan-Haddie Canapes, Cremă Finnan Haddie (Eglefin Afumat), și Straturi de spanac și Pancetta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191° (190C). Ungeți un vas de servire rezistent la cuptor. Topiți uleiul și untul împreună într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și pancetta și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
În loturi, amestecați spanacul și gătiți până se ofilesc. Se amestecă crme frache și 6 linguri de parmezan. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe până se îngroașă ușor.
Puneți amestecul de spanac în vas.
Așezați finnan haddie deasupra.
Se presara cu suc de lamaie.
Se amestecă firimiturile de pâine și restul de 2 lingurițe de parmezan și se presară peste pește.
Coaceți timp de 15-20 de minute sau până când peștele este fierbinte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;