Final Plăcintă Cu Mere Caramel

Final Plăcintă Cu Mere Caramel
Rețeta plăcinta cu mere cu Caramel final este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 828 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați vin, apă cu gheață, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Halloween. 661 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Final Plăcintă Cu Mere Caramel, Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pentru a face patiseria, combinați făina și sarea împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Tăiați bucățile de unt rece cu un blender de patiserie, puțin câte puțin, până când aluatul seamănă cu făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați gălbenușul de ou și apa cu gheață și amestecați o secundă doar pentru a trage aluatul împreună și a se umezi. Aveți grijă să nu suprasolicitați aluatul. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați-l bine în folie de plastic și lăsați-l să se odihnească la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
În timp ce aluatul se odihnește, pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Pentru a face sosul de caramel: puneți zahărul și apa într-o oală mică și gătiți, fără a amesteca, la foc mediu-mic până când zahărul s-a topit și s-a caramelizat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți oala din arzător și adăugați încet smântâna și vinul. Se poate bule și scuipa, așa că fii atent. Când sosul s-a calmat, readuceți-l la flacără, adăugați boabele de vanilie și încălziți-l încet, până când vinul și caramelul sunt netede și continuați să gătiți încet până se reduc la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se ia de pe foc și se răcește până se îngroașă.
10
Umpleți un castron mare cu apă rece și strecurați sucul de lămâie. Cojiți merele cu un cuțit de tăiat, tăiați-le în jumătate și îndepărtați miezul cu un baller de pepene galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Pepene GalbenPepene Galben
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Puneți jumătățile de mere în apa cu lămâie (acest lucru le va împiedica să se rumenească). Aruncați merele cu făina și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Scoateți aluatul din frigider, desfaceți plasticul și tăiați bila în jumătate. Reambalați și întoarceți 1 din bile la frigider, până când este gata pentru crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
13
Lăsați aluatul să se odihnească pe blat timp de 15 minute, astfel încât să fie suficient de flexibil pentru a se întinde. Folosind un sucitor, întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată într-un cerc de 12 inci. Rulați cu grijă aluatul în sus pe știft și așezați-l într-o tigaie de sticlă de 10 inci. Apăsați aluatul în tigaie, astfel încât să se potrivească bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Feliați câteva mere la un moment dat folosind o mandolină sau un cuțit foarte ascuțit. Merele trebuie să fie feliate subțire, astfel încât, pe măsură ce plăcinta se coace, să se prăbușească una peste alta, fără buzunare de aer. Acest lucru face o plăcintă cu mere densă și cărnoasă. Acoperiți fundul patiseriei cu un strat de mere, șindrilând feliile, astfel încât să nu existe goluri. Puneți aproximativ 2 uncii de sos de caramel de vin roșu răcit uniform peste feliile de mere. Repetați straturile, până când plăcinta este ușor umplută și bombată deasupra; merele se vor micșora pe măsură ce plăcinta se gătește. Topim merele cu bucăți de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
PolonicPolonic
16
Acum, întindeți cealaltă bilă de aluat la fel cum ați făcut-o pe prima.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
17
Ungeți buza de jos a patiseriei cu puțin albuș de ou bătut pentru a forma un sigiliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
18
Așezați cercul de patiserie deasupra plăcintei și, folosind niște foarfece de bucătărie, tăiați excesul care depășește din jurul plăcintei. Strângeți marginile aluatului împreună cu degetele pentru a face o etanșare strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
19
Tăiați fante în partea de sus a plăcintei, astfel încât aburul să poată scăpa în timpul coacerii.
20
Așezați plăcinta pe o tavă de foi și cortați-o cu o bucată de folie de aluminiu, astfel încât crusta să nu gătească mai repede decât merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
21
Coaceți plăcinta cu mere caramel timp de 25 de minute pe raftul din mijloc. Într-un castron mic, combinați restul de 1/4 cană de zahăr cu scorțișoara proaspăt rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
22
Scoateți folia din plăcintă și periați blatul cu albușul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
23
Presărați uniform cu zahărul de scorțișoară și reveniți la cuptor. Continuați să coaceți încă 25 de minute, până când plăcinta este aurie și clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
24
Lăsați plăcinta cu mere să se odihnească la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră pentru a permite pectinei de fructe să se gelifice și să se fixeze; altfel plăcinta se va destrăma când o tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină De FructePectină De Fructe
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista