Rețeta plăcinta cu mere cu Caramel final este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 828 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați vin, apă cu gheață, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Halloween. 661 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Final Plăcintă Cu Mere Caramel, Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru a face patiseria, combinați făina și sarea împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați bucățile de unt rece cu un blender de patiserie, puțin câte puțin, până când aluatul seamănă cu făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați gălbenușul de ou și apa cu gheață și amestecați o secundă doar pentru a trage aluatul împreună și a se umezi. Aveți grijă să nu suprasolicitați aluatul. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați-l bine în folie de plastic și lăsați-l să se odihnească la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
În timp ce aluatul se odihnește, pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Pentru a face sosul de caramel: puneți zahărul și apa într-o oală mică și gătiți, fără a amesteca, la foc mediu-mic până când zahărul s-a topit și s-a caramelizat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Scoateți oala din arzător și adăugați încet smântâna și vinul. Se poate bule și scuipa, așa că fii atent. Când sosul s-a calmat, readuceți-l la flacără, adăugați boabele de vanilie și încălziți-l încet, până când vinul și caramelul sunt netede și continuați să gătiți încet până se reduc la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Se ia de pe foc și se răcește până se îngroașă.
10
Umpleți un castron mare cu apă rece și strecurați sucul de lămâie. Cojiți merele cu un cuțit de tăiat, tăiați-le în jumătate și îndepărtați miezul cu un baller de pepene galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Pepene Galben
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Puneți jumătățile de mere în apa cu lămâie (acest lucru le va împiedica să se rumenească). Aruncați merele cu făina și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12
Scoateți aluatul din frigider, desfaceți plasticul și tăiați bila în jumătate. Reambalați și întoarceți 1 din bile la frigider, până când este gata pentru crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
Lăsați aluatul să se odihnească pe blat timp de 15 minute, astfel încât să fie suficient de flexibil pentru a se întinde. Folosind un sucitor, întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată într-un cerc de 12 inci. Rulați cu grijă aluatul în sus pe știft și așezați-l într-o tigaie de sticlă de 10 inci. Apăsați aluatul în tigaie, astfel încât să se potrivească bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Creveți Sotați, Decojiți
14
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Feliați câteva mere la un moment dat folosind o mandolină sau un cuțit foarte ascuțit. Merele trebuie să fie feliate subțire, astfel încât, pe măsură ce plăcinta se coace, să se prăbușească una peste alta, fără buzunare de aer. Acest lucru face o plăcintă cu mere densă și cărnoasă. Acoperiți fundul patiseriei cu un strat de mere, șindrilând feliile, astfel încât să nu existe goluri. Puneți aproximativ 2 uncii de sos de caramel de vin roșu răcit uniform peste feliile de mere. Repetați straturile, până când plăcinta este ușor umplută și bombată deasupra; merele se vor micșora pe măsură ce plăcinta se gătește. Topim merele cu bucăți de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Semințe De Leuștean Pudră
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Polonic
16
Acum, întindeți cealaltă bilă de aluat la fel cum ați făcut-o pe prima.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
17
Ungeți buza de jos a patiseriei cu puțin albuș de ou bătut pentru a forma un sigiliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Plăcintă
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
18
Așezați cercul de patiserie deasupra plăcintei și, folosind niște foarfece de bucătărie, tăiați excesul care depășește din jurul plăcintei. Strângeți marginile aluatului împreună cu degetele pentru a face o etanșare strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
19
Tăiați fante în partea de sus a plăcintei, astfel încât aburul să poată scăpa în timpul coacerii.
20
Așezați plăcinta pe o tavă de foi și cortați-o cu o bucată de folie de aluminiu, astfel încât crusta să nu gătească mai repede decât merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
21
Coaceți plăcinta cu mere caramel timp de 25 de minute pe raftul din mijloc. Într-un castron mic, combinați restul de 1/4 cană de zahăr cu scorțișoara proaspăt rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
22
Scoateți folia din plăcintă și periați blatul cu albușul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
23
Presărați uniform cu zahărul de scorțișoară și reveniți la cuptor. Continuați să coaceți încă 25 de minute, până când plăcinta este aurie și clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
24
Lăsați plăcinta cu mere să se odihnească la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră pentru a permite pectinei de fructe să se gelifice și să se fixeze; altfel plăcinta se va destrăma când o tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină De Fructe
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier