Final broască în gaură
Final broasca în gaura nevoie de aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,19 USD pe porție. Acest fel principal are 1147 calorii, 47G de proteine, și 91g de grăsime pe porție. 637 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită făină, făină, ulei vegetal și slănină cu dungi rashers. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Broasca în gaură, Broasca În Gaură, și Toad-in-the-hole sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Cerne făina și o face un bine în centru și crack în ou. Bateți ușor, apoi turnați treptat jumătate din lapte și apă,bătând tot timpul pentru a forma un aluat neted și gros. Continuați timp de 2 minute,apoi amestecați lichidul rămas. (Aluatul poate fi făcut cu câteva ore înainte, deși contrar opiniei populare nu este îmbunătățit stând în picioare.)
Înfășurați un rasher de slănină în jurul fiecărui cârnați, apoi puneți-le, distanțate, într-o formă mare de prăjire (de preferință metalică). Se împrăștie peste ceapă și se strecoară cu ulei.
Coaceți timp de 15-20 de minute până când slănina și cârnații încep să se coloreze și ceapa este nuanțată maro la margini.
Scoateți din cuptor și turnați rapid aluatul peste cârnați. Reveniți la cuptor pentru încă 35-40 de minute până când aluatul este crocant și bine crescut.
Între timp, faceți sosul.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică, adăugați ceapa și prăjiți ușor timp de 5 minute până se înmoaie și se colorează ușor. Se amestecă făina și se gătește 1 minut.
Adăugați muștarul, Worcestershire sau sosul de soia și stocul și aduceți la fierbere, amestecând. Se fierbe timp de 15 minute, apoi se gustă și se adaugă mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Serviți broasca cu varză sau broccoli și bici de sos.