Cranberry Jell-O salata cu nuci

Cranberry Jell-O salata cu nuci
Cranberry Jell-O salata cu nuci poate fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 142 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână nuci, amestec de gelatină cu aromă de cireșe, portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată festivă de jeleu de afine-ananas, Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad – faceți o salată răcoritoare Jell - O adăugând câteva ingrediente extran, și Salata verde Jell-O a lui Furr-aceasta este o salată Jell - O souped pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă amestecul de gelatină de cireșe în apă clocotită într-un bol; amestecați sosul de afine și portocalele în gelatină. La frigider până când amestecul este îngroșat până la consistența albușurilor de ou, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Gelatină Cu Aromă De CireșeGelatină Cu Aromă De Cireșe
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GelatinăGelatină
PortocaliuPortocaliu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă mărul și nucile în gelatină, se transferă într-un vas de servire sau mucegai și se răcește până se întărește, încă aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
NuciNuci
MărMăr

Echipamente

DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista