Fileuri de vită cu carne de porcini
Fileurile de carne de vită cu carne de porcini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.82 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper grosier crăpat, ciuperci porcini, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare sunt Fileuri de vită cu carne de porcini, Filet de vită argentinian cu scândură de stejar cu sos Chimichurri, și Filet De Vită Argentinian Cu Scândură De Stejar Cu Sos Chimichurri.
Instrucțiuni
Pentru a face slather, combinați toate ingredientele într-un castron mic și amestecați pentru a se amesteca bine.
Pregătiți un foc indirect în grătar, cu un foc fierbinte pe o parte și fără foc pe cealaltă. Pentru un grătar cu cărbune, înmuiați 1 cană de așchii de lemn în apă timp de cel puțin 30 de minute și așezați direct pe cărbunii fierbinți când sunteți gata de scândură. Pentru un grătar pe gaz, așezați 1/2 cană de așchii de lemn uscat într-o cutie de fumător (sau înfășurați așchii în folie de aluminiu și faceți găuri în folie) și puneți la foc direct în spatele grătarului.
Prăjiți fripturile peste focul fierbinte timp de 3 sau 4 minute pe o parte, apoi așezați fripturile pe scândură, cu partea nefiertă în jos. Acoperiți fiecare file cu aproximativ 1 lingură de slather.
Așezați scândura pe partea indirectă a grătarului. Închideți capacul și gătiți până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a fripturii înregistrează 130 de litri F pentru mediu-rar, aproximativ 20 de minute.
Cuptor-scândură de fum: Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați 1/2 cană de așchii de lemn uscat într-o tigaie mică de metal pe raftul inferior al cuptorului și lăsați să mocnească aproximativ 15 minute înainte de scândură. Între timp, într-o tigaie fierbinte medie, căutați filetul pe toate părțile. Când fumul începe să umple cuptorul, așezați fripturile arse pe scândura din mijlocul cuptorului. Cuptor-scândură timp de 20 de minute, sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează aproximativ 130 de f pentru mediu-rar.
Din 25 de elemente esențiale: tehnici de scândură de Karen Adler și Judith Fertig. Copyright 2010 de Karen Adler și Judith Fertig; fotografii copyright 2010 de Joyce Oudkerk Pool. Publicat de Harvard Common Press.