Fileuri De Somon Umplute Cu Spanac

Fileuri De Somon Umplute Cu Spanac
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Fileurile de somon umplute cu spanac ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 281 calorii. Pentru $ 5.14 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de spanac pentru copii, nuci de pin, roșii uscate uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Fileuri De Somon Umplute Cu Spanac, File De Pește Umplute Cu Crab Și Spanac, și Somon Umplut Cu Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. faceți o fantă de două treimi din drum prin centrul fiecărui file de somon, asigurându-vă că nu tăiați până la capăt. Condimentează fiecare file cu sarea și piperul. Într-un castron, combinați spanacul, pesto-ul, roșiile și nucile de pin. Lingurați 1/3 cană de amestec în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
File De SomonFile De Somon
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Aranjați fileurile pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Prăjiți timp de 8 până la 10 minute sau până când amestecul de spanac este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista