Fileuri de somn sotate cu sos de unt de Pecan

Fileurile de somn sotate cu sos de unt de Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 441 calorii, 30g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie plus 6 pene de lămâie, ulei vegetal, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Fileuri de somn în sos de ghimbir, Pecan De Somn Cu Unt De Lămâie-Cimbru-Pecan, și Somn Cu Unt Brun De Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți în feluri de mâncare separate, făina și oul bătut cu apa. Dragați fiecare file de somn în făină, scuturând excesul, înmuiați-l în amestecul de ouă, lăsând excesul să se scurgă și dragați-l din nou în făină, scuturând excesul.
Transferați peștele pe măsură ce este acoperit pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și în ea sotează peștele în loturi, adăugând uleiul rămas după cum este necesar, timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, sau până când doar se fulgează.
Transferați peștele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și păstrați-l cald, acoperit.
Într-o tigaie gătiți ceapa și usturoiul în unt la foc moderat mic, amestecând, până se înmoaie, adăugați nucile pecan și gătiți amestecul la foc moderat, învârtind tigaia, până când untul se rumeneste și nucile pecan sunt prăjite bine. Se amestecă sucul de lămâie, Tabasco și sare și piper după gust. Împărțiți peștele în 6 farfurii încălzite, lingurați sosul de unt peste el și garnisiți fiecare porție cu o pană de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fileurile de somn funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.