Fileuri de Halibut fierte în nucă de cocos și Lemongrass cu vinete afumate și Chutney de ghimbir de roșii

Fileuri de Halibut fierte în nucă de cocos și Lemongrass cu vinete afumate și Chutney de ghimbir de roșii
Fileuri de Halibut fiert în nucă de cocos și Lemongrass cu vinete afumate și chutney de ghimbir de roșii este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $7.2 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coriandru, lapte de cocos, file de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Fileuri de Halibut fierte în nucă de cocos și Lemongrass cu vinete afumate și Chutney de ghimbir de roșii, Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar, și Lemongrass Și Roșii Cherry Halibut En Papillote pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Char vinete direct peste flacără de gaz sau în broiler până când înnegrit peste tot și vinete începe să se prăbușească, de cotitură ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Așezați vinetele într-un castron mare; se răcește 10 minute. Îndepărtați pielea; așezați carnea de vinete într-un set de strecurătoare peste un castron mare. Apăsați pe vinete pentru a elibera sucuri; lăsați să se scurgă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Transferați vinetele într-un castron mediu; adăugați suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă amestecul de condimente Tandoori și uleiul vegetal într-un castron mic; se adaugă la vinete și se pasează cu furculița la piureul grosier. Condimentează vinetele afumate după gust cu sare și piper. Faceți înainte: vinetele afumate pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă roșii tăiate cubulețe, ulei de măsline, coriandru proaspăt tocat și ghimbir proaspăt ras într-un castron mic; condimentează chutney după gust cu sare și piper. Faceți înainte: Chutney poate fi făcut cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.
7
Aduceți lapte de cocos neîndulcit, suc de scoici și lemongrass pentru a fierbe într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Nucă De Cocos NeîndulcitLapte De Nucă De Cocos Neîndulcit
Suc De ScoiciSuc De Scoici
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați halibut cu sare și piper; se adaugă în tigaie. Fierbeți până când halibutul este doar opac în centru, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Lingură păpușă de vinete afumate în centrul fiecăruia dintre cele 4 boluri puțin adânci. Folosind spatula cu fante, transferați fileurile de halibut în boluri; așezați deasupra vinetelor. Lingură dollop de chutney de roșii-ghimbir alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
VineteVinete
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
GhimbirGhimbir
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
10
Garnisiți cu ridichi, muguri și microgreen, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
RidicheRidiche
1
Laptele de cocos neîndulcit poate fi găsit la multe supermarketuri și pe piețele din India, Asia de Sud-Est și latină. Lemongrass și varza de ridiche daikon pot fi găsite în secțiunea de produse a unor supermarketuri și pe piețele asiatice. Microgreen-urile sunt vândute la unele supermarketuri, piețe ale fermierilor și magazine de alimente de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Nucă De Cocos NeîndulcitLapte De Nucă De Cocos Neîndulcit
VarzăVarză
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Ridiche DaikonRidiche Daikon

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista