Fileuri de grup cu ardei prăjiți la foc

Fileurile de grup cu ardei prăjiți la foc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 248 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Bas cu dungi la grătar cu ceapă și ardei prăjiți la foc, 2-Salată de fasole cu jalape roșii la foc și ardei roșii murați, și Fileuri de Grouper la grătar cu Salsa Creolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei gras, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 12 minute sau până când ardeii sunt înnegriți.
Așezați ardeii grași într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute; curățați și tăiați în benzi de 1/2 inch.
Combinați ardeii grași, busuiocul, coriandrul, 3 lingurițe ulei, oțet, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper negru și usturoi într-un castron mediu.
Presărați pește cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pește; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se servește cu ardei prăjiți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio